joi, 9 mai 2013

Parsivitate intre mit si adevar:)))

Hey hey hey, din suburbiile Bucurestiului.
Dragi mei iubiti:))) sunt sigura ca v-am dat pe spate cu minunatul titlu ales.
Ei bine parsivitatea ce este parsivitatea? Comform dexului:  corupt, decăzut, depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmățat, grețos, imoral, infam, josnic, mișel, mișelesc, mizerabil, mârșav, nedemn, nelegiuit. Ei bine sunt in mare complet de acord.
De ce?
Pentru ca am avut ocazia sa cunosc parsivitatea cu toate fetele sale atat in prieteni, in familie, cat si in oameni obisnuiti pe care ii intalneam intamplator pe strada.
Am avut ocazia sa vad cum cea mai buna prietena ma joaca pe la spate, cum prieteni din copilarie devin brusc imorali, nedemni, nesimtiti desi nu voi dezvalui motivele si intamplarile va spun sincer ca doare groasnic.
Insa toate persoanele de genul acesta ne atrag aproape de ei prin simpla simpatie si prin usurinta de a parea ceea ce tu te astepti de la un prieten, care treptat incearca sa te schimbe astfel incat sa devii ceea ce ei vor sa devi, insa daca nu reusesc renunta la tine si te jignesc in fata, cat si pe la spate fara niciun mic resentiment.Cel mai minunat este ca atunci cand observa ca te-ai rupt de ei in totalitate si incearca sa te intoarca inpotriva celor care iti sunt prieteni acum.
Astea sunt pure intamplari insa din ele trebuie sa invatam ca incredera nu se acorda oricui , ca trebuie sa fim atenti si ca in ciuda tentatiilor trebuie sa fim la locul nostru sa ascultam si sa nu barfim in exces, dar mai ales cand avem ceva de spus sa le spunem si persoanelor respective in fata.
Asi vrea sa ascult si povestile voastre. 
Atat pentru azi,
Kiss,
The Blue Princess

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu