sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Amintiri placute

Hei hei hei, dragii mei cetateni :))),
Astazi am adaugat noua adresa de mail la descriere: The_blue.princess@yahoo.com, cum am spus voi verifica mailul odata pe saptamana:* si voi raspunde cat de repede pot.
Acum revenind la tema de azi, am ales acest subiect, nici eu nu stiu de ce. Dar sper ca va va place in orice caz :

Chiar si cand pare ca ai pierdut tot, ramai cu ceva. Cu amintirile frumoase a ceea ce a fost, pe care nimeni niciodata nu ti le va putea lua.
Amintirile pe care chiar daca nu vrei le apeciezi, amintiri ale momentelor in care erai fericit, in care totul era bine. Amintiri ale momentelor in care te simteai apreciat pentru cine esti, in care te simteai protejat, in care simteai ca orice s-ar intampla va fi bine. Momente carora le duci dorul, insa aceleasi momente care te fac sa apreciezi oamenii pentru ceea ce sunt si ceea ce au fost, care te fac sa ii apreciezi pentru ca au fost acolo, pentru ca au trait impreuna cu tine.Momente care te fac a spui, nu conteaza tot ce e acum ,pentru ca atunci a fost frumos.
Amintirile acele care atunci cand esti trist si te gandesti ce sa faci, te fac sa zambesti.
Acela sunt momente frumoase, momente care trebuiesc apreciate indiferent ce se intampla acum, momente de care tie dor. Acele amintiri te fac sa apreciezi oamenii chiar daca s-au schimbat, pentru ca desi e greu de crezut in interior sunt aceiai. Si ei iubesc, adora momentele acelea frumoase si lor le e dor de ce a fost si lor le e greu sa suporte ce se intampla. Insa intr-un fel sau altul acele amintiri ne fac pe toti sa supravietuim, ne fac a intelegem ce vrem, ne ajuta sa ne gasim pe noi insine, ne aduce cu picioarele pe pamant si ne arata calea cea buna.
Acestea sunt amintirile frumoase si asta e rolul lor in viata, sa ne aduca pe pamant si sa nu ajute sa trecem peste tot ce e greu.

Kisses,
The Blue Princess

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu