miercuri, 25 decembrie 2013

Merita.....



Hei hei hei copii, ce mai faceti? Astazi vorbim de fericire si de momente frumoase J

Exista intr-un an mii si mii de intamplari plăcute si neplacute, momente magice si momante strani, clipe pe care ti-ai dori sa le uiti si clipe pe care le-ai trai de 1000 de ori. Insa cele mai frumoase momente sunt cele traite alaturi de cei dragi, moment simple traite in orice zi alaturi de persoanele la care ti imens, acele moment fericite si frumoase  care nu iti mai doresti sa se incheie vreodata. Si acestea sunt momentele pe care ar trebui sa le pretuim cel mai mult. Ar trebui sa ne facem loc in suflet si in inimi pentru aceste momente.Si cum altfel: uitand de ura, de dusmani, de certuri si de totate momentele rele, iertand si invatand sa iubim ceea ce avem, sa apreciem ceea ce nu se ofera si sa oferim iubire si fericire celor din jur.
Sunt atat de multe zile pe care le traim si atat de multe moment neplacute incat uneori ne obisnuim atat de mult cu dezamagirile si uitam de fericire si de clipele frumoase , uitam sa apreciem . Asta e trist, e trist sa vezi oameni cu feţele ploate pe strada, uitand sa se bucure de ce au.Uitativa in jur, sunt oameni care au invatat sa se bucure, stiti de ce, pentru ca iarta, uita si traiesc clipa, pentru ca nu au uitat sa fie copii, pentru ca acolo undeva au aflat ca zambind si incercand sa fie fericiti pot trece mai usor peste tot ce e greu.
De ce sa nu facem toti asta, de ce sa nu invatam si noi sa fim fericiti? Eu zic ca merita incercat, merita sa uiti de tot doar pentru a putea zambi, pentru a putea simti un suflet imens si plin de bucuri. Merita.
 Sper ca v-a placut.


Kisses,

The Blue Princess

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu