miercuri, 24 aprilie 2013

Iubire....Love

"IUBIREA E LA FEL, MODUL IN CARE SIMTI IUBIREA E DIFERIT IN FUNCTIE DE PERSOANA PE CARE O IUBESTI"(The Blue Princess)
Hello dragii mei din suburbiile orasului, The Blue Princess va saluta.
Dupa cum bine vedeti astazi vorbim despre iubire. Ce e iubirea?
 Iubirea este cel mai pur sentiment intalnit vreodata, un sentiment care te schimba complet, un sentiment care te invata sa simti, sa daruiesti fara a cere nimic in schimb si mai ales care te invata sa fi un om mai bun.
Iubirea este acel acel sentiment, pe care dupa ce il intalnim simtim ca nu mai avem nevoie de nimic altceva. In primele momente in care simtim golul acela in stomac incepe totul.
Odata intalnita persoana careia simtim ca ii putem oferi iubire incepem sa iubim totul la ea, iubim ochii, parul , zambetul si mai ales atitudinea si comportamenul, ii vedem defectele, insa in ciuda lor continuam sa iubim acea persoana ca si in prima zi.
Insa iubirea nu consta  doar in atat, iubirea este reprezentata cel mai mult prin prietenie,incredere, intelegere si sustinere. Pentru a iubi pe cineva trebuie in primul rand sa cunostipersoana respectiva , iar prietenia pe care o formati la inceput se poate transfora in iubire(sau nu:|), tot prin acea prietenie se formeaza treptat  increderea si intelegerea,cat despre sustinere ea nu este intodeauna prezenta, de multe ori  cand nu credem ca ceea ce partenerul nostru vrea sa faca  este bun, nu il sustinem si incercam sa il convingem ca este gresit.


Kiss,
The Blue Princess

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu