miercuri, 17 aprilie 2013

Personalitate

Ei bine, înapoi din centrul Bucurestiului:), sau mai bine spus din marginile sale uitate de lume:))... un alt monolog. De ce subiectul este  personalitatea? 
Ei bine pentru ca am observat ca în mare parte din Bucuresti toţi adolescenţii sunt lipsiţi de o personalitate proprie, majoritatea încerca sa para ceea ce nu sunt pentru a se forma. Dar de fapt arată ceea ce nu îşi doresc niciodată sa fie, ei bine toti am trecut prin asta:).
Ce sa spun haide sa începem cu o definiţie:Personalitate: Ceea ce ste propriu, caracteristic fiecarei persoane si o distinge ca individualitate, ce definiţie insensibila din partea dex-ului.
Haideti sa va spun eu cum sta treaba si sa nu va mai prezint definitii cunoscute de toti pe toate site-urile.
Personalitatea e acel cineva din interior care spune"Asta nu e ceea ce iti trebuie","Nu mai face asa...", "Uuuuu, ce baiat dragut, " sau "Ce buna e asta... " in cazul baietilor, sau cel putin al unora dintre ei, este ceea ce am vrut mereu sa fim, este modul nostru de gandire. Personalitatatea se exteriorizeaza prin: modul de a vorbi, stilul de imbracaminte(si nu ma refer la curat/murdar), dar mai ales prin gestuiri, barfa, calmul, nervi, lacrimile, neintegrarea, teama, lauda(nu neaparat de sine) si mai ales comportamenul fata de alte persoane, acestea sunt lucrurile care ne caracterizeaza.
Si din nou un mic exemplu: Exista o persoana, o cea mai buna prietena care credeti-ma are o personalitate minunata , desi cu cateva defecte, insa cel mai mare defect este acela ca mereu incearaca sa arate ca este altcineva in preajma tuturor, desi vrea sa o faca se teme sa nu fie exclusa, sa nu fie pur si simplu marginalizata. Si are in jurul ei persoane cu care uneori se simte bine si alteori deloc. Ea este genul de persoana care mereu incearca sa gaseasca ceva bun in fiecare, insa de dragul prietenilor, asculta si sustine lucrurile rautacioase pe care le sun unii. EI bine asta nu e bine. Nu va fie frica sa va aratati adevarata personalitate, nu trebuie sa va temeti sa aratati limii cine sunteti cu adevarat. 
Invatati sa va acceptati voi si va vor accepta toti.

PS: Nu stiu ce parere ve-ti avea de acest articol, dar sper ca il ve-ti aprecia macar putin.
Atat pentru azi.
Kiss,
The Blue Princess

Un comentariu:

  1. imi cer scuze pentru incadrarea in alb a unei parti din text,voi rescrie textul cat de repede pot

    RăspundețiȘtergere