luni, 22 aprilie 2013

Nu renuntati....

Salutari dragilor, din suburbiile Bucurestne.
De cate ori nu ati auzit" renunta asta nu e de tine"? Sau "nu te descurci de loc"? ei bine ce vreau eu sa va spun este ca daca aveti cu adevarat incredere in voi insiva si sunteti siguri ca va descurcati si vreti sa mergeti mai departe desi nu va sustine toata lumea, nu renuntati. Acum nu va imaginati ca daca sunteti complet afoni si nu e nimeni care sa va sustina voi trebuie sa ii surziti pe ceilati, in acest caz continuati sa cantanti in dus sau la voi in camera, dar tinetiva departe de urechile noastre:)))).
Cum spuneam, daca in jurul vostru sunt oameni care va sustin si oameni care incearca sa va descurajeze nu renuntati, incercati din raputeri sa va perfectionati in ceea ce faceti, pentru  ca daca renuntati candva va ve-ti intreba "Cum ar fi fost daca...?" si treptat veti regreta ca ati renuntat la visele voastre pentru cateva comentarii uratacioase din partea unor persoane care poate sunt invidioase, vor doar sa glumeasca, sau vor sa se razbune pe cine stie ce rau i l-ati facut voi, pentru ca sa recunoastem nu toti suntem extraordinari de buni.
Toti avem talente pe care la inceput par a fi doar hobby-uri dar mai tarziu, ne dam seama ca sunt mai mult de atat , insa cand incepem sa ne perfectionam, renuntam brusc. Ei bine prin aceasta postare vreau sa va incurajez sa faceti ceea ce ganduti. Urmativa pasiunile, faceti ceea ce va place, aveti incredere in voi si atata timp cat sunteti talentati si siguri pe voi insiva ve-ti fi cei mai buni.

Am tinut sa va sustin, pentru ca eu am renuntat la multe pana sa incep pentru prima oara acest blog, am renuntat la multe lucruri pe care adoram sa le fac, pentru ca desi erau in jurul meu persoane ce ma sustineau existau si persoane ce ma criticau in amanunt. Si nu vreau sa vi se intample si voua asta.
Desi puteti sa va continuati pasiunile, atata timp cant veti ramane constanti va ve-ti descurca....


Asta a fost pentru azi.
Kiss,
The Blue Princess

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu